Оформити оплату товару в розстрочку можна в оффлайн точці (в магазині, спортзалі, в офісі туристичної компанії та ін.) За допомогою WayForPay_Bot. Продавець може оформити продаж товару в розстрочку в пару кліків через  Telegram. При цьому, для продавця не потрібен термінал, а також не потрібно укладати договір з кожним з банків.

 

 

Як працює онлайн розстрочка для оффлайна?

За допомогою WayForPay_Bot в месенджерах (Telegram) продавець вказує суму для оплати розстрочки, вибирає вид розстрочки, кількість платежів і вказує номер мобільного. Клієнт отримує повідомлення у мобільний додаток банку, де необхідно підтвердити умови розстрочки і списання першого платежу.

 

Для того щоб оформити товар у розстрочку, необхідно перейти в WayForPay_Bot  в меню "Прийняти платіж" - "Оформити в розстрочку". Далі необхідно вибрати магазин куди прийняти платіж (якщо у вас кілька магазинів), вказати суму для розстрочення (в валюті гривня), вказати коментар до платежу (якщо необхідно або пропустити крок), обрати варіант розстрочки та кількість платежів. На останньому кроці необхідно вказати фінансовий номер клієнта, для відправки запиту на розстрочку.

 

Після підтвердження платежу клієнтом продавець отримує повідомлення у месенджер про успішну оплату.

Вся сума платежу буде перерахована продавцю на наступний банківський день (або згідно графіку виплат у магазині), а клієнт буде виплачувати наступні платежі банку, через який оформив розстрочку. 

 

Які розстрочки доступні в боті?

У сервісі WayForPay є 6 видів онлайн-розстрочок, від чотирьох українських банків:

Необхідно в налаштуваннях магазину вибрати необхідні розстрочки налаштувати і активувати їх.

Платіжні методи для оплати в розстрочку не доступні у магазинах які частково або повністю перекладають комісію на покупця.

Як підключити?

  1. Для того щоб приймати платежі за допомогою онлайн розстрочок в офлайні необхідно бути зареєстрованим і активованим в сервісі WayForPay.

  2. У магазині повинні бути активовані платіжні методи оплати в розстрочку. Як активувати методи можна дізнатися тут.

  3. Необхідно пройти авторизацію в WayForPay_Bot, а також включити повідомлення . повідомлення в настройках в блоці "Повідомлення".

 

Зарегистрироваться

О WayForPay_Bot