Платформа для коворкінгiв, які дбають про комфорт резидентів.



Spacebring було створено, щоб допомогти операторам коворкінг-просторiв створити ідеальне робоче середовище для своїх клієнтів. Орієнтований на досвід резидентiв, застосунок Spacebring забезпечує гарний баланс між простотою використання та продуктивністю.

 

Використовуючи платформу Spacebring, менеджери можуть автоматизувати більшість своїх робочих процесів, дозволяючи резидентам бронювати переговорнi кiмнати та робочi мiсця, спілкуватися та дiзнаватися новини робочого простору, знаходити та подавати заявки на партнерські пропозиції, додатковi послуги та події, запрошувати відвідувачів, а також зв’язуватися з підтримкою коворкінгу використовуючи брендованi веб- та мобільнi застосунки для iOS та Android.

 

Інтеграція Spacebring з WayForPay дозволяє оплачувати послуги коворкінгу банківськими картками, Apple Pay, Google Pay, та іншими наявними у WayForPay методами. Клієнти коворкінгу можуть оплатити бронювання переговорної кімнати, робочого місця, квиток на подію, а також будь-який сервіс просто у застосунку Spacebring. Після здійснення одноразової покупки, картка користувача надійно зберігається для пришвидшення і спрощення подальших платежів. Коворкінги можуть повністю автоматизувати не лише регулярне виставлення рахунків, але й автоматично стягувати кошти з привʼязаної картки клієнта.

 

Spacebring вiдрiзняється вiд інших систем управління коворкінгами завдяки своєму підходу, який дає змогу поставити резидентiв на перше мiсце i забезпечити їм неперевершений досвід перебування у вашому коворкiнг-просторі.



Для того, щоб підключити прийом платежів через WayForPay у застосунку Spacebring, відкрийте ваш застосунок Spacebring та перейдіть на сторінку Налаштування > WayForPay.

 

Дізнатись більше