WayForPay_Bot   вміє виставляти рахунки і відправляти на оплату в месенджери, на email або в sms клієнту. Також можна створити платіжний QR-код і показати клієнту для оплати. Формування рахунку в боті займає не більше хвилини.

Опція "Створити рахунок" доступна в WayForPay_Bot для онлайн-продавців підключених до WayForPay після проходження авторизації в боті. Створити рахунок можна в Telegram.

 

Під час діалогу, бот запропонує кілька варіантів по формуванню і відправці інвойсу клієнту:

   Надіслати на email - інвойс буде відправлений на зазначену електронну пошту;

   Надіслати в sms  - рахунок буде відправлений в sms на вказаний номер телефону;

   Надіслати в месенджер - счет будет отправлен в мессенджер если пользователь авторизован в WayForPay_Bot;

   Получить QR  - буде створено платіжний QR код, який покупець може вважати камерою мобільного, додатком для зчитування QR або додатком WayForPay.QR;

   Отримати посилання на оплату - буде створена посилання на оплату, яку ви зможете відправити будь-яким зручним вам способом.

 

Для формування рахунку бот запросить ввести email або номер телефону клієнта (в залежності від того куди необхідно відправити рахунок), суму, валюту і магазин куди необхідно зарахувати кошти.

Для формування платіжного QR досить тільки суми, валюти та магазин для зарахування коштів. Сформований QR код клієнт може вважати камерою мобільного і перейти до оплати або оплатити в один клік за допомогою програми  WayForPay.QR.

Повідомлення про оплату продавець також отримає в месенджер.

В інвойсі будуть доступні платіжні методи налаштовані в магазині. Період дії рахунку за замовчуванням - місяць.

Комісія тільки за успішні платежі, застосовується тариф встановлений в магазині в сервісі WayForPay. Опція "Виставити рахунок" доступна тільки для магазинів, які знаходяться в активному режимі.

 

Спробувати "Виставити рахунок" через WayForPay_Bot:

Бот доступний за посиланнями:     Telegram