Рішення WayForPay дозволяє інтегрувати можливість оплати таксі безпосередньо в самому додатку. При цьому оплата пасажирами відбуватиметься в «один клік», без тривалого введення платіжних реквізитів. Можливо списати суму оплати з карти пасажира або блокувати на карті, наприклад, до моменту прибуття таксі. У разі якщо таксі не буде доставлено, заблокована сума буде знову на картці клієнта, що дозволяє уникнути тривалого процесу повернення коштів пасажиру.

 

 

При першому замовленні таксі користувачеві необхідно буде прив'язати свою карту до додатка, щоб потім замовляти машину в «один клік». Карта проходить верифікацію, щоб пройшло підтвердження, що карта використовується власником, а не в шахрайських цілях. Також можлива разова оплата без прив'язки карти клієнта, проте це не дозволить пасажиру повною мірою скористатися всіма перевагами платіжного сервісу.

 

 

Якщо в процесі поїздки пасажир змінив маршрут, збільшивши або зменшивши тим самим вартість поїздки, то в системі є можливість зробити списання додаткової суми або списати суму менше.

Крім того, дана реалізація оплати у служб таксі дозволить контролювати рівень сервісу, що надається, тим самим придбати постійних клієнтів.

Готове API для розробників можна подивитися  тут

 

Оплата на сайті

Крім прийому платежів через мобільний додаток, WayForPay може реалізувати для служб таксі можливість оплати поїздки на сайті.

Також платіжне рішення дозволяє реалізувати зручні взаєморозрахунки служб таксі безпосередньо з самими таксистами, і навпаки - таксисти можуть розраховуватися з агентствами за надане замовлення.

При безготівковому розрахунку за поїздку розподіл платежів службам таксі і самим таксистам відбувається автоматично - оплата надходить на зазначені реквізити служби і водія.

 

 

Перейти до API