Розстрочка від А-Банку

 

Розстрочка миттєва для власників карт А-банк. Дозволяє оплачувати покупку в розстрочку до 12 місяців. Комісія за розстрочку для покупця складе 1,9% щомісяця від вартості товару.

 

Як підключити?

Новим та існуючим клієнтам WayForPay, для підключення оплати в розстрочку до себе на сайт, немає необхідності в додаткових настройках, заявках та інтеграції. Досить активувати метод оплати "Розстрочка від А-Банку". Прийом платежів за цим методом буде доступний на платіжній сторінці або віджеті.

 

Мінімальна сума при якій платіжний метод буде доступний на сторінці/віджеті - 1000 грн.

 

Для активації методу необхідно перейти в меню магазину, в блок "Платіжні методи", активувати метод "Розстрочка від А-Банку".

 

 

 

Кількість платежів і комісія:

Вибір кількість платежів доступний на боці покупця: від 2 до 12 платежів.

Додаткових комісій за розстрочку до продавця не застосовується, стягується стандартна комісія магазину за успішний платіж в сервісі.

Після позитивного прийняття рішення щодо розстрочки, інтернет-магазин отримає всю суму вартості товару.

 

Умови для покупця

Комісія за розстрочку для покупця складе 1,9% щомісяця від вартості товару.

Для оплати клієнту необхідно вибрати метод "Розстрочка від А-Банку" на платіжній сторінці або віджеті, вказати телефон (мобільний, на який оформлена карта в А-Банк), email, далі вибрати кількість платежів для розстрочки і підтвердити платіж в додатку А-Банку.

На сторінці відразу буде прописана сума щомісячного платежу з урахуванням комісії банку за розстрочку, а також підсумкова сума.

 

Інші методи оплати в розстрочку

 

 

 

До налаштувань магазину

Порівняти розстрочки