Платіжний метод "Плати частинами GlobusPlus від Глобус Банк"

 

Розстрочка від Глобус Банк, для користувачів мобільного застосунку GlobusPlus, котра дозволяє розбити покупку на зручну кількість платежів. Миттєве кредитування клієнтів. Навіть якщо покупець не є клієнтом банку Глобус Плюс, досить завантажити додаток GlobusPlus, пройти реєстрацію і отримати можливість оплати частинами.

 

Як підключити?

Платіжний метод “Плати частинами GlobusPlus” не доступний магазинам, котрі частково або повністю перекладають комісію на покупця.

Новим клієнтам та клієнтам WayForPay, які вже існують, для підключення оплати в розстрочку до себе на сайт, немає необхідності в додаткових налаштуваннях, заявках та інтеграціях. Достатньо активувати метод оплати “Плати частинами GlobusPlus” . Платіжний метод буде доступний на платіжній сторінці або віджеті. 

 

Мінімальна сума, при якій платіжний метод буде доступний на сторінці/віджеті - 500 грнУ налаштуваннях можна збільшити мінімальну суму платежу за цим методом.

Для активації методу необхідно перейти в меню магазину, в блок "Платіжні методи", активувати метод “Плати частинами GlobusPlus”  та обрати кількість платежів, яка буде доступною платнику. 

Кількість платежів і комісія:

В залежності від обраного варіанту розстрочки з продавця буде стягуватися комісія банку за користування розстрочкою. Магазин отримає усю суму вартості товару після першого платежу клієнта, за вирахуванням комісії. 

 

Варіанти кількості платежів і комісія (з 15.11.2023

4 -  6.80%

5 -  8.10%

6 -  9.30%

7 -  10.80%

8 -  11.80%

9 -  13.30%

10 - 14.80%

11 -  15.80%

12 - 17.30%

За даним методом діють зазначені вище комісії, в залежності від кількості платежів. Стандартна комісія магазину в сервісі додатково не стягується при проведенні оплати клієнтом.

Умови для покупця

Мінімальна сума покупки - 500 грн. Оплата в розстрочку від Глобус Банк доступна всім хто зареєстрований у мобільному застосунку GlobusPlus. Покупець не платить жодних комісій за користування розстрочкою.

Навіть якщо покупець не є клієнтом банку Глобус Плюс, досить завантажити додаток GlobusPlus, пройти реєстрацію і отримати можливість оплати частинами.

На першому кроці покупцеві необхідно ввести на платіжній сторінці email і номер телефону, зареєстрований в застосунку GlobusPlus.

На другому кроці - вибрати кількість платежів. На сторінці буде відображення щомісячна сума платежу. Далі необхідно натиснути "Оплатити" і підтвердити оформлення розстрочки у застосунку GlobusPlus.

Повернення

При поверненні товару, скасування розстрочки магазином доступне протягом 14 днів. 

При використанні холдування

Якщо магазин використовує функцію холдування (блокування) платежу, то при оплаті у розстрочку максимальний термін "холду" коштів - 10 днів. Якщо протягом 10 днів платіж не підтверджується магазином, то "холд" буде автоматично підтверджено і договір за розстроченням оформлений.

Інші методи оплати в розстрочку

До кабінету

Порівняти розстрочки