Інтеграція пРРО доступна для існуючих та нових клієнтів сервісу WayForPay. Якщо у Вас ще немає зареєстрованого магазину в сервісі, зареєструйтесь за посиланням

 

! Звертаємо увагу, що скористатися інтеграцією пРРО в сервісі можуть тільки магазини, у яких у блоці "Відшкодування" встановлені лише одні реквізити розрахункового рахунку, без розподілу виплат.

 

 Після того як пРРО буде створено у податковій, або створена окрема каса (якщо вже будо створено пРРО) слідкуючи інструкціям за посиланнями вище, необхідно його додати до свого магазину. Це можливо зробити через мобільний застосунок WayForPay.

 

У застосунку перейдіть до меню "пРРО"

 

Оберіть магазин де необхідно додати пРРО. Завантажте ключ ЕЦП та вкажіть пароль від нього.

При додаванні ключа, звертаємо увагу, що ІПН/ЄДРПОУ має бути таким самим, як і в реквізитах для відшкодування.

 

Далі, оберіть касу, якщо у вас їх було створено у Податковій більше ніж одна. 

 

Далі необхідно налаштувати пРРО: обрати тип оподаткування, увімкнути/вимкнути передачу товарів у фіскальний чек та додати ел. пошти на які необхідно отримувати z-звіти. 

 

Далі необхідно обов`язково зберегти пРРО та його налаштування. Якщо все зроблено правильно, відобразиться повідомлення про успішно додану точку, через яку буде відбуватися фіскалізація проведених платежів через сервіс WayForPay.

Створене пРРО з`явиться у списку меню. Його можна буде оновити, внести зміни у налаштування, а також оновити ключі (у разі якщо іх строк дії завершується). Також, створене пРРО можна видалити.