Продажі через QR-код - покупцеві для оплати необхідно лише відсканувати код за допомогою камери на мобільному, додатком для зчитування QR або додатком WayForPay.QR. Грошові кошти будуть зараховані продавцеві на розрахунковий рахунок або карту. При цьому створити платіжний QR-код можна в пару кліків в особистому кабінеті WayForPay, у додатку, або за допомогою WayForPay_Bot.

Можна задати необхідну суму і валюту, обмежити кількість товару для продажу або згенерувати код з вільною сумою.

Процес оплати по QR-коду може зайняти не більше 15 секунд, якщо у магазина підключений Google Pay або Apple Pay. При цьому для оплати досить тільки відсканувати код камерою мобільного:

 

 

 

Створити платіжний QR-код можна в особистому кабінеті WayForPay, в меню "Платіжні інструменти" необхідно перейти в розділ "Платіжний QR-код". Вкажіть назву товару, магазин для зарахування коштів, суму, валюту, мову платіжної сторінки.

Згенерований QR-код доступний для скачування як зображення, у вигляді посилання, або html коду.

 

 

Також QR-коди можливо додати на платіжну сторінку або генерувати коди по API.

По кожному створеному QR коду доступна статистика: скільки разів відсканували код і скільки оплат було здійснено. Кожен код можна відключити в необхідний момент, а також внести зміни (наприклад, змінити суму). При зміні параметрів коду немає необхідності замінювати сам QR-код.

Також QR код для оплати можна отримати при створенні кнопки, інвойсу та соц.інвойса. Крім того генерування QR-коду доступно у месенджерах в  WayForPay_Bot 

Дізнайтеся більше  про застосування платіжних QR 

 

 

До кабінету