У квиткових соц. інвойсів (Social.Invoice Tickets) з створеними квитками, можна контролювати вхід/вихід відвідувача за допомогою:

 

 - мобільного додатку W-tickets ;

 - сканування квитків є в мобільній версії Особистого кабінету

 - контролювати вхід/вихід можна в десктоп версії Особистого кабінету.

 

! Функціонал доступний лише для offline заходів.

Як контролювати вхід за квитком з мобільного? 

Сканування квитків є в мобільній версії Особистого кабінету.

Для того, щоб відсканувати квиток необхідно перейти в меню "Платіжні інструменти" - "Соціальний інвойс", перейти до заходу з квитками і увійти в меню "Статистика". Для сканування необхідно клікнути на "Відсканувати квиток"



 

Далі, досить навести камеру на QR код в квитку і на екрані буде відображено дані (інфо про покупця, тип квитка, ін.). Тут же можна підтвердити вхід за квитком на кнопку "Прохід".

 

 



Після того, як вхід буде підтверджений, статус буде змінено на "Пройшов" і на кнопці буде відображено час і дата проходу по квитку.

 

Якщо відвідувачеві необхідно буде вийти, то також можна відсканувати квиток і позначити вихід кліком на кнопку "Пройшов". Статус по квитку буде змінений на "Вихід" із зазначенням дати і часу. Також, в даних буде відображено історію входів і виходів за квитком.

 

Як контролювати вхід за квитком з десктоп версії Особистого кабінету? 

У десктоп версії Особистого кабінету також можна контролювати вхід/вихід за квитками. Необхідно знайти квиток за номером, скориставшись фільтром. Номер на квитку розміщений під QR кодом.

У рядку даних по квитку, також будуть відображені кнопки "Прохід". 

 

 

Контроль квитків за допомогою мобільного додатку

Застосунок W-tickets (Beta версія), від платіжного сервісу WayForPay дозволяє сканувати квитки і контролювати вхід на концерт, семінар та будь-яку подію, яку було створено за допомогою Social.Invoice Tickets. Дізнатись більше. 

 

Як створити квитки?

В Особистий кабінет