У сервісі WayForPay маємо три готові платіжні рішення, які дозволять продавати та приймати платежі, а також, автоматизувати відправку посилань на інфопродукти. За допомогою рішень можна продавати марафони, онлайн тренування, консультації, записи уроків, електронні книги та інше.  

Крім того, усі рішення вже мають інтегрований прийом платежів. Окрім популярних Apple Pay, Google Pay та карток можна продавати у розстрочку онлайн (плати частинами monobank, оплата частинами ПриватБанк та ще 8 видів розстрочок від українських банків). Також, після успішної оплати Ваш клієнт автоматично отримає посилання, які були налаштовані при створенні.

 

Платіжні інструменти для продажу інфотоварів:

  • Сторінки для продажу інфопродуктів (соціальний інвойс)

  • Лендінг

  • Інтернет-магазин

 

Детальніше про кожен з інструментів нижче. 

 

Спеціальні сторінки для продажу інфотоварів

Дозволяє створити сторінку з описом інфопродукта або продукту, який вимагає автоматичної відправки посилання на віртуальній товар після успішної оплати. На сторінці клієнт зможе ознайомитися з описом продукту, придбати його і отримати посилання на продукт на свій email. Продавець буде отримувати повідомлення про кожному успішно сплаченому продукті на сторінці.

 

Рішення підходить для продажу одного або декілька видів інфотоварів. 

 

1.  Продавець створює сторінку для інфопродукта. Додає текст листа і посилання на продукт, яке буде відправлено ​​клієнтові в разі успішної оплати на сторінці.

2. Клієнт переходить на сторінку з інфопродуктом і оплачує доступ.

3.  Після успішної оплати, клієнт отримає автоматичний лист з посиланням на інфопродукт.

4.  Продавець отримує повідомлення по придбаних у нього на сторінці продуктах.

 

 Можна продавати кілька видів інфотоварів з різними посиланнями на одній сторінці.

 

 

 

Дізнатись більше

 

 

 

Лендінг

Рішення підходить для продажу одного або декілька видів інфотоварів та дозволяє ретельно розповісти про продукт та його переваги. 

 

Інструмент "Лендінг" - дозволяє створити власний лендінг з можливістю продавати товари, інфотовари та приймати онлайн-платежі. Свій лендінг можна створити за допомогою простого конструктора, додати необхідні текстові блоки, обрати тему, налаштувати методи доставки, додати аналітику, додати свій домен та інші інструменти для продажів.

 

 

Можна продавати тренінги, записи уроків, онлайн тренування, та інше. Після успішної оплати додане посилання на товар буде відправлене платнику.

 

У налаштуваннях товару необхідно увімкнути параметр "Посилання на продукт після оплати" та додати посилання яке буде отримувати клієнт після успішного платежу.

 

Можна додати декілька посилань. Клієнт отримує посилання у листі, на вказану електронну адресу після оплати. 

 

 

Подивитись демо лендінгу можна за посиланням

 

Дізнатись більше

 

 

 

Інтернет-магазин

Інструмент Інтернет-магазин - дозволяє створити сайт з товарами, де клієнт зможе оформити замовлення, вказати вид доставки та оплатити. При цьому немає необхідності в програмістах, сайт можна створити за допомогою простого конструктора.

 

 

У кожного продукта можна додати своє посилання яке клієнт отримає після оплати. 

Інтернет-магазин підходить якщо необхідно продавати декілька інфотоварів. 

На карточці товару можно детально розповісти про продукт. Можно обрати різні варіанти оформлення свого магазину, від кольорових версій до розміру та виду карток товарів і банерів. 

 

 

Дізнатись більше

 

 

Як скористатись одним аба декількома інструментами?

  1. Пройдіть реєстрацію і процес активації, якщо у Вас ще немає магазину в WayForPay:

 

  1. Створіть та налаштуйте необхідний інструмент. Лендінг, Соціальний інвойс чи Інтернет-магазин.

  2. Приймайте платежі та слідкуйте за продажами. 



Спробувати