Кав'ярні, ресторани, кафе зараз переживають нелегкі часи. Хочемо поділитися набором інструментів, які можуть стати в нагоді бізнесу в період карантинних заходів.

Інструменти можна використовувати як окремо так і комплексно, формуючи екосистему для платежів закладу, в рамках одного сервісу.

 

 

  • Безкоштовне онлайн меню  - створить меню закладу. Відвідувачу достатньо буде відсканувати QR код меню своїм мобільним для того щоб ознайомитися зі стравами і оформити замовлення.

  • Інтернет-магазин - дозволяє створити простий сайт, де відвідувач зможе замовити доставку або оформити замовлення для самовивозу з точки, а також оплатити сформоване замовлення.

  • Бот для замовлень в месенджерах -створить готового бота для продажів в Telegram або Viber. Клієнт зможе замовити доставку страв або оформити замовлення для самовивозу в месенджері. У боті закладено спеціальний діалог для кафе і ресторанів.

  • Вітрина товарів - допоможе в пару кліків сформувати рахунок клієнту і відправити його для оплати. Аналог POS-терміналу в оффлайн точці. 

  • Чайові по QR -  дозволяє прийняти чайові від відвідувачів онлайн, без терміналів і готівки.

  • WayForPay_Bot -  буде повідомляти в месенджери по кожному замовленні в інтернет-магазині, онлайн-меню, через бот і про залишені чайових через QR.

 

При цьому немає ніяких абонплат за використання платіжних інструментів. Створити меню, сайт, бота можна безкоштовно, комісія буде стягуватися тільки при здійсненні успішного платежу клієнтом.

 

Безкоштовне онлайн меню

Інструмент "Електронне меню"  - дозволяє створити онлайн-меню кафе/ресторану, де відвідувач зможе ознайомитися з меню, вибрати страви і оформити замовлення.

Заклад буде отримувати повідомлення про замовлення які надійшли з меню.

Створення QR-меню для закладів безкоштовно.

 

 

Для того щоб створити меню, досить додати страви і їх опис, логотип закладу і контакти.

Детальна інструкція як створити меню доступна тут

 

Дізнатись більше

 

Інтернет магазин

Інструмент Інтернет-магазин - дозволяє створити сайт з товарами, де клієнт зможе оформити замовлення, вказати вид доставки та оплатити. При цьому немає необхідності в програмістах, сайт можна створити за допомогою простого конструктора.

Дозволяє швидко вийти в онлайн і приймати замовлення по доставці або для самовивозу.

Створення інтернет-магазину - безкоштовно! Комісія тільки при успішній оплаті - 2%

 

 

За допомогою інструменту Shop.WayForPay можливо:

  • Створення сайту зі своїми лого, банерами, описами і аналітикою.

  • Можливість додати необхідні служби доставки при оформленні замовлення користувачем або вказати точки для самовивозу з закладу.

  • Не потрібно підключати окремо платіжні методи. Всі вже додано, потрібно тільки вибрати і активувати необхідні. 

  • Додавайте товари і їх види (наприклад вага порції), фото та опис. Створюйте категорії.

  • Контролюйте замовлення в Особистому кабінеті і в месенджерах.

Детальна інструкція як створити інтернет-магазин  доступна тут 

 

Дізнатись більше

 

Бот для замовлень в месенджерах

Інструмент "Магазин в месенджерах" - дозволяє створити магазин в Telegram або Viber, з можливістю автоматично оформити замовлення з доданих товарів, прийняти оплату і отримати дані по доставці.

 

Створення бота - безкоштовно. Комісія тільки за успішні платежі - 2%.

 

 

У боті автоматично задана логіка і діалоги, в тому числі і для кафе/ресторанів.

Бот може провести повний цикл продажів: клієнт може вибрати і ознайомитися з товарами, зібрати кошик та оформити замовлення, залишивши дані для доставки і сплативши замовлення в боті.

Для того, щоб створити магазин в месенджері, необхідно створити товари і зробити невелику налаштування бота.

Детальну інструкції по створенню магазину в месенджерах можна переглянути за посиланням 

 

Дізнатись більше

 

Вітрина товарів

Інструмент Вітрина товарів - дозволяє створити товари і миттєво оформляти замовлення для оплати клієнтами формуючи рахунки. Електронний рахунок можна відправити на email/телефон клієнта, створити посилання для оплати або платіжний QR-код

 

Комісія за використання Вітрини товарів стягується тільки за успішні платежі і становить 2%.

 

Приклад використання

Невелика кав'ярня наповнила Вітрину своїми товарами. Не маючи терміналу, або в разі коли він не працює, бариста формує рахунок в Вітрині і показує платіжний QR клієнту для оплати або автоматично відправляє клієнту посилання для оплати на його мобільний. Клієнт може оплатити рахунок у один клік за допомогою Google Pаy або Apple Pay.

Про успішну оплату клієнта бариста відразу ж отримає повідомлення в месенджер.

 

Додатково, з товарами створеними в вітрині можна створити свій інтернет-магазин и QR-меню и бота для продажів в месенджерах. Всі товари створені в вітрині можуть бути автоматично бути додані в меню, інтернет-магазин і бота.

Інструкція як створити свю вітрину з товарами доступна тут.

 

Дізнатись більше

 

Чайові по QR

Інструмент "Чайові"дозволяє створити сторінку для прийому чайових онлайн, через QR-код. Створити сторінку для чайових зможе як точка (ресторан, кафе) для своїх співробітників, так і офіціант/бариста також зможе самостійно налаштувати свою сторінку в сервісі.

Сплачені чайові будуть зараховані безпосередньо офіціанту.

В особистому кабінеті WayForPay можна скопіювати посилання на сторінку, скачати QR код для розміщення на візитках/буклетах, а також переглядати статистику по кожній сторінці.

Також, в статистиці буде відображатися відгуки офіціанта і оцінки, залишені відвідувачами.

Створення сторінок -  безкоштовно. Комісія стягується при зарахуванні коштів з одержувача і складає 3% тільки з успішних платежів.

Можна створити одну або кілька сторінок. Наприклад, ресторан може створити сторінки для всіх своїх офіціантів.

Детальна інструкція по створенню сторінки для чайових за посиланням

 

 

Дізнатися більше

 

WayForPay_Bot 

WayForPay_Bot  буде повідомляти про замовлення і платежах. У повідомленнях будуть приходити повні дані про замовлення: номер замовлення, товари, контакти відвідувача, сума замовлення, дані по доставці або самовивозу, тощо.

 

 

WayForPay_Bot буде відправляти повідомлення в Telegram, Viber, Facebook Messenger про кожному замовленні в інтернет-магазині, онлайн-меню, через бот і про залишені чайових через QR.

Бот безкоштовний для клієнтів WayForPay. Для підключення повідомлень досить пройти швидку авторизацію в боті і підключити повідомлення в настройках магазину.

 

Дізнатися більше